ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!!

Με τις ευλογίες του Σεπτού Προκαθημένου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Κιέβου, Μακαριωτάτου Πατριάρχη κ.κ.ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ, ο Πατριαρχικός Έξαρχος εν Ελλάδι Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αζοφικής Χερσονήσου κ.Χρυσόστομος, τέλεσε στον Ιερό Ναό του Οσίου Σάββα του εν Καλύμνω στην πόλη του Σύδνεϋ της Αυστραλίας, την Χειροθεσία εις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ του ευλαβεστάτου Vadym K. Ουκρανικής καταγωγής, ο οποίος κατ εντολήν του Πνευματικού του Πατρός, Ουκρανού Ορθοδόξου Ιερέως, εξέφρασαν δια εγγράφου αιτήσεως των εις την Ιερά Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Κιέβου την θέληση τους να χειροθετηθεί εις αναγνώστης ο ευλαβέστατος νέος, ούτως ώστε να εκτελή τα καθήκοντα του πλησίον της Ουκρανικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Αυστραλίας, μόνο από Επίσκοπον του Ορθοδόξου Πατριαρχείου του Κιέβου.

Ο Εντιμότατος εν Χριστώ αδελφός Vadym K. είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού, τυγχάνει δε ενεργό μέλος της πολυπληθούς Ουκρανικής Ομογένειας της Αυστραλίας.

Άξιος !!!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
  Follow Us

  © ALL RIGHTS RESERVED :  2014 by ORTHODOX CHURCH & COMMUNITY OF "ST SAVVAS OF KALYMNOS".                         

   

  ALL CONTENTS INCLUDING IMAGES - INFORMATION - DOCUMENTS MAY NOT BE  REPRODUCED, DISTRIBUTED OR TRANSMITTED IN ANY FORM OR BY ANY MEANS. ANY UNAUTHORISED USE OF CONTENT WILL BE SUBJECT TO PROSECUTION..

   Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon